Loop geen risico en pas je businessmodel op tijd aan

  • Je wil als verkoper van verzekeringsproducten niet langer een afwachtende houding aannemen of afhankelijk zijn van de omstandigheden.
  • Je wil je als ondernemer concentreren op je (commercieel) meest interessante klanten.
  • Je wil proactief kunnen inspelen op hun behoeften, aan de hand van een totaalaanpak. 
  • Je wil vanuit een effectieve, commerciële strategie meerwaarde creëren en je rendabel welzijn doen stijgen. 

Wat ik als coach voor jouw onderneming kan betekenen » 

Jan inspireert omtrent het nadenken over uw businessmodel en geeft duidelijke antwoorden voor actuele vragen. Ondernemende makelaars kunnen zo nieuwe kansen ontdekken en krijgen concrete handreikingen hoe ze hierop in kunnen spelen.

Peter Callant, Callant Verzekeringen

'Advisors Up-to-date'

Ben je EL, VVD of PCP, dan moet je vanaf januari 2020 15 uur geregelde bijscholing per jaar volgen én aantonen in Verzekeringen en Bank- en beleggingsdiensten. Met Advisors Up-to-date wordt dat wel heel gemakkelijk!

Bekijk het programma en meld je aan
 

‘Financieel advies : de volgende stap’

Dit boek is het vervolg op ‘Van commissie naar factuur?’ en het ideale routeplan voor iedereen die actief is in de financiële- en verzekeringssector en klanten adviseert. Het boek beschrijft het integraal persoonlijk financieel advies van de toekomst in al zijn facetten en mogelijke vormen.

Bekijk het boek
 

'Van commissie naar factuur?'

Ontdek in mijn boek hoe je als verzekeringsmakelaar een succesvol businessmodel creëert in een transformerende markt.

Het 300 bladzijden tellende boek bevat veel praktische tips, checklists en praktijkvoorbeelden en kan gebruikt worden als handleiding. Je kan het van het begin tot het einde in chronologische volgorde lezen en het volledige transformatieproces doorlopen. Maar je kunt ook direct een hoofdstuk kiezen dat jou het meest interesseert.

Bekijk mijn boek